Korting voor leden Samen met MAX van Droom naar Gelredome!

Marco Schuitmaker beleefde in 2023 het jaar van zijn leven. Hoewel deze sympathieke Groninger al op piepjonge leeftijd aan talentenjachten meedeed en liedjes opnam, had niemand zijn onstuimige opmars naar de top van de Nederlandse muziekwereld zo kunnen voorspellen.

Om iets terug te kunnen geven van de verkregen hulp van de afgelopen jaren heeft Marco gemeend om een speciale actie te willen organiseren voor Leden van MAX, en ontvangt u maar liefst 25% korting op tickets voor zijn concert op zaterdag 9 november 2024 Gelredome Arnhem.

Een exclusieve aanbieding, speciaal voor MAX leden: 25% korting op tickets voor deze muzikale show!

9 november 2024
Gelredome, Arnhem
25% korting

Over Marco Schuitmaker

Tijdens een weekendje weg beluisterde hij wat oude platen en kreeg de inspiratie voor zijn monster hit Engelbewaarder. Het nummer ging viral en bleef maar groeien, op zowel radio als op televisie. Evenredig daaraan groeide ook de algemene aandacht en volgde de uitnodiging van 538-Koningsdag waar Marco voor het eerst voor 40.000 mensen mocht optreden, tot in tranen geroerd liep Marco van het podium, zo blij, trots en dankbaar. Inmiddels is Engelbewaarder niet meer weg te denken uit kroegen en feestjes door heel Nederland.
Met deze moderne klassieker in zijn repertoire, volgens BUMA de meest succesvolle single van 2023 en tevens de meest succesvolle kroeghit, volgde er meer! Duetten met niemand minder als Jan Smit, Rapper Donnie, optredens in stad en land, de prestigieuze Q-Music Award voor beste nieuwkomer, de top 40 award, Gouden en Platina platen en als kers op de taart het hoogst haalbare, het winnen van een Edison.

Wat is er dan nog meer, waar kun je dan nog echt van Dromen, het antwoord hierop volgde snel, en zo kondigde de goedlachse zanger begin 2024 zijn eigen stadion concert aan in het Gelredome te Arnhem. Hier wil Marco echt gaan uitpakken, hij zegt zelf, iedereen moet met een overweldigend gevoel naar buiten komen. Het moet vooral feest, gezelligheid en het samenzijn uitstralen.

Bent u er ook bij?

zaterdag 9 november 2024
Bestel uw tickets met korting

Gastartiesten

Ook wil Marco zijn gastartiesten een prominente rol geven. De nu reeds bekende gastartiesten zijn: Jan Smit, Donnie, Outsiders, John de Bever, Samantha Steenwijk. Er zullen vermoedelijk nog meer volgen!

Er zijn nog tickets!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit enkel online reserveren.

Als lid van MAX ontvangt u 25% korting! korting is reeds toegepast

Reserveer met korting

Als lid van MAX ontvangt u 25% korting! korting is reeds toegepast

Reserveer met korting

Meer uitjes en kortingsacties?

Benieuwd naar meer activiteiten, gezellig evenementen en handige kortingsacties? Bekijk ze hier!

Alle ledenactiviteiten